Firma z pewnością maniany nie odwala, trzymają jakość, ale jeśli chodzi o serwis, to tutaj są zdani na różnych ludzi, którzy nie zawsze są solidni. oto co wyczytałem na jednym z forów:
Zareklamowalem kabine prysznicowa poniewaz puszczala wode. do tego brodzik byl zle wyprofilowany i stala w nim woda. Ten caly serwisant przyjechal stwierdzil ze leje kabine wymieniamy,brodzik, stwierdzil ze jest zle osadzony. Udowodnilem mu prosta metoda ze jest jednak zle wyprofilowany.Ten Pan cały powiedzial mi cos takiego że za te pieniadze to ma sie takie gowno. I wtedy przegioł pałe. Zadzwonilem do centrali i z nimi bez problemowo jeszcze mnie przeprosili za tego buraka. Facet do mnie przyjbywal 3 raz dodatkowo by mnie przekonac ze mi sie nie nalezy wymiana tego brodzika a o montowaniu tego wszystkiego to nawet mam zapomniec
W tej sytuacji powiedzialem mu ze nie bede z nim dyskutowal ze zalatwie to z centrala.
Centrala przyslala mi nowego serwisanta z nowa kabina i nowym brodzikiem i oczywiscie zmontowali mi to do kupy i tam gdzie trzeba i co wazne wszystko dziala tak jak powinno
Tak wiec firma ok, ale ludzie którzy z nią współpracują, jak to ludzie, bywają zawodni