Deska Baltic Wood - przestrzegam

Panele, podłogi gotowe drewniane, terakota i inne rodzaje podłóg

Moderator: Paulina

Deska Baltic Wood - przestrzegam

Postautor: dom123 » 01 wrz 2011 13:18

Czy ktoś reklamował deski Baltic Wood?
Zakupiłam podłogę Elite Line Dąb Classic i to nie był dobry wybór.
W swoich materiałach reklamowych firma nie podaje, którą klasę drewna sprzedaje, używając określenia Elite Line, zamiast klasy używanej w normie PN-EN 13489. A w materiałach reklamowych seria Elite Line jest określana jako najwyższej jakości, co sugeruje pierwszą klasę drewna.
Dodatkowo 10% desek jest uszkodzonych mechanicznie.
Chciałam, żeby zwrócili mi pieniądze, ale moja reklamacja nie została uznana.
dom123

Re: Deska Baltic Wood - przestrzegam

Postautor: Paulina » 13 wrz 2011 13:16

Jeżeli deski zostały uszkodzone z ich winy, to jak najbardziej przysługuje Ci prawo reklamacji. Właśnie to stanowi podstawę reklamacji. Ja tego nie zostawiłabym tak, walcz o swoje prawa klienta. Daj znać jak się sprawa potoczyła dalej.
Awatar użytkownika
Paulina

Re: Deska Baltic Wood - przestrzegam

Postautor: rtstudio » 24 lis 2011 13:01

witam
a gdzie był dokonany zakup?? przypadkiem nie w jakimś markecie albo centrum handlowym?? właśnie produkty marketowe posiadają taki procent uszkodzeń i są tak opisywane aby klient nie doszukał się iż jest to drugi gatunek. Jeśli interesuje Cię dobry produkt w pierwszym gatunku zapraszam na [usunięto treści o charakterze reklamowym]
rtstudio

Wróć do Podłogi