Dobry projektant

Moderator: Paulina

Dobry projektant

Postautor: Formalistka » 08 sty 2010 14:20

Jeśli jesteście na etapie urządzania i aranżacji wnętrza lub remontu i tak jak ja kiedyś nie macie czasu i smykałki do zaprojektowania sensownego wnętrza, to polecam firmę n-design.pl. Świetni fachowcy, zatrudniliśmy ich z mężem i efekty były jeszcze piękniejsze niż na wizualizacjach. Świetne pomysły mają, ale wszytko konsultują. Materiały także dobierają sami, ale dopasowane do budżetu inwestora, poza tym dysponują różnymi zniżkami, więc koniec końców zatrudnienie ich nie było takie kosztowne. Na pewno realizacji nie dokonalibyśmy taniej. Ekipę podwykonawców też załatwiła firma i projektanci do końca nadzorowali prace. Jestem bardzo zadowolona, sama nie urządziłabym tak pięknie domu. Zresztą na ich stronie jest galeria, można się samemu przekonać.
Formalistka

Re: Dobry projektant

Postautor: słoneczko » 23 kwie 2010 10:05

Już gdzieś spotkałam się z firmą n-design,a raczej z tym, że cieszy się samymi świetnymi opiniami na swój temat. Ale mnie to nic a nic nie dziwi, bo po pierwsze widziałam projekty, w galerii na ich stronie, a po drugie słyszałam gdzieś, że mają bardzo dobre ceny. tzn nie za drogo jest u nich i zawsze koszt projektu dostosowany jest do indywidualnych potrzeb klienta, Więc wcale się nie dziwię, że tak wiele osób sobie chwali tą firmę ;)
słoneczko

Postautor: Formalistka » 29 kwie 2010 10:32

Mogłaś widzieć ich projekty na okładce dom&wnętrze;) To firma z dobrą renomą. Jest już słynna ze swoich projektów. Nie dość że profesjonaliści i to bardzo elastyczni w pomysłach, to jeszcze naprawdę z indywidualnym podejściem. Tak jak piszesz. Każdemu życzę tak owocnej współpracy.
Formalistka

Postautor: karolek » 29 kwie 2010 13:53

Z tego co słyszałam to n-design jest rzeczywiście bardzo solidną firmą. Zawsze wychodziłam z założenia,że jesli chce się mieś coś naprawdę dobrze zrobionego to należy to zlecić fachowcom. Nie ma co się oszukiwać- nie każdy zna się na projektowaniu wnętrz a bardzo często takie samodzielne inicjatywy mają fatalne skutki
karolek

Postautor: MebloHurt24 » 14 maja 2010 14:38

A mi wydaje się,że cała przyjemność polega na tym aby samemu zaprojektować pokój czy wnętrze naszego mieszkania. Chyba ze zupełnie nie mamy na to czasu to wtedy rozumiem,że pomoc takiej firmy może być przydatna.
MebloHurt24

Wróć do Pokój Dzienny