Dodatki do salonu

Moderator: Paulina

Re: Dodatki do salonu

Postautor: ibizasunny » 18 sty 2010 12:32

ja zazwyczaj kupuję w sklepach internetowych, przez wzgląd na oszczędność czasu.
Ostatnio kupiłam fajny dywanik w sklepie [usunięto treści o charakterze reklamowym]
ibizasunny

Postautor: słoneczko » 14 kwie 2010 17:25

Mnie też się zdarza częściej kupować w sklepach internetowych niż stacjonarnych. Bo jest mi tak po prostu wygodniej. Nie tylko oszczędzam mnóstwo czasu, ale mogę znaleźć takie rzeczy, których raczej nie spotykam w sklepach stacjonarnych. Jak np. taki fotel http://www.myin.pl/702/fotel_bujany_via_zielony jest piękny nietypowy i najwżniejsze dla mnie zielony ;)
A wam jak się podoba??
słoneczko

Postautor: karolek » 29 kwie 2010 13:56

Faktycznie macie bardzo ciekawe pomysły- brawo:) Ja jakiś czas temu kupiłam ogromne lustro do przedpokoju, oplotłam je lampkami( zielonymi) a efekt bardzo mnie zaskoczył. Nie wygląda to tandetnie tylko fantazyjnie. Czasami wystarczy tylko dobry pomysł:)
karolek

Postautor: MebloHurt24 » 14 maja 2010 14:39

Kupowanie dodatków do salonu w sklepach internetowych to bardzo dobry pomysł,ponieważ oszczędza sie czas i przede wszystkim pieniądze. Zamawiając przez internet wychodzi nas to po prostu taniej.
MebloHurt24

Postautor: słoneczko » 17 maja 2010 12:29

Mnie też się bardzo podobają zakupy przez internet właśnie ze względu na oszczędność czasu i pieniędzy.
Ale też jest jeszcze jedna sprawa, bo niektórych rzeczy, które są dostępne w sklepach internetowych nie można znaleźć w sklepach stacjonarnych.
A jeśli ktoś chciałby znaleźć inspirację, jakie dodatki dobrać i kupić myślę, że dobrze by było zajrzeć na tą stronkę. www.facebook.com/MyinPL , bo nie wiem, czy wy tak macie, że widzicie mnóstwo fajnych dodatków, a tak nie do końca wiecie co z nimi zrobić??
słoneczko

Postautor: tiri-rim » 21 maja 2010 14:26

Kurcze, rewelacyjny ten facebook myin. Swietnie ktos go prowadzi, wiele fajnych informacji mozna tam znaleźć, naprawdę. Kopalnia inspiracji, dla tyhc, którzy myslą o przearanżowaniu swojego mieszkania.
No i te wszystkie drobiazgi do mieszkania, genialne są.
tiri-rim

Postautor: MebloHurt24 » 09 cze 2010 11:26

Zgadzam się,czasem jest tak,że mamy do wyboru mnóstwo dodatków do salonu i nie wiemy gdzie je powiesić lub czy bedzie pasował do danego wystroju naszego salonu. Jak się nie raz okazuje to kupujemy mnóstwo niepotrzebnych rzeczy.
MebloHurt24

Postautor: ibizasunny » 22 gru 2010 16:40

Ja osobiście częściej zaopatruję się w sklepach internetowych. W sklepach stacjonarnych kupuję jesli przypadkiem coś wpadnie mi w oko, albo z polecenia znajomych, u których zobaczę coś ciekawego. Zakupy w internecie to przede wszystkim oszczędność czasu i naprawdę szeroki wybór. Osttanio kupowałam dywan, trochę się wahałam, ale wyszło na to, że wszystko obyło sie bez problemu, a z dywany jestem zadowlona. Przy okazji mogę polecić sklep, w którym kupowałam: [usunięto treści o charakterze reklamowym]
Myślę, że warto dzielić się na forum sprawdzonymi sklepami i dostawcami. Zakupy w sieci mimo wszystko bywają ryzykowne.

pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt :D
ibizasunny

Postautor: cometa » 16 sty 2011 01:05

Bardzo wygodnym rozwiązaniem jest kupowanie dodatków które są od razu skompletowane, tak, żeby wszystko do siebie pasowało. Chodzi mi dokładnie o coś takiego: [usunięto treści o charakterze reklamowym] Nie trzeba szukać po sklepach rzeczy które będą pasowały, także oszczędza się dużo czasu.
cometa

Postautor: mala-mi » 10 lis 2011 13:24

świetne są te rzeczy, które tutaj pokazujecie. Niektóre zrobiły na mnie niesamowite wrażanie, a niektóre wydawałoby się zwykłe przedmioty a mogą być fantastycznymi dodatkami. Jak na przykład te z tego artykułu [usunięto treści o charakterze reklamowym]
mala-mi

Wróć do Pokój Dzienny