Zdecydowanie garderoba! Dla mnie to najlepsze z możliwych rozwiązań! Aktualnie nie metraż mieszkania nie pozwala mi na wygospodarowanie przestrzeni na garderobę, ale w poprzednim lokum zaznałam tego luksusu i gdy tylko nadarzy się okazja, zmieniam mieszkania na takie, które garderobę posiada lub da się w nim zrobić!
Plusy? Dużo miejsca. Ubrania w jednym miejscu. Bałagan w jednym miejscu
Przestrzeń wykorzystywana nie tylko jako przechowywania odzieży czy butów, ale i miejsce do prasowania, przebieralnia, czasem w garderobie postawić można maszynę do szycia i już mamy domową szwalnię
A do tego wszystkiego wcale nie potrzeba tak dużo miejsca. Producenci oferują wiele ciekawych systemów, dzięki którym garderoba jest praktyczna, funkcjonalna i każdy jej fragment jest wykorzystany.
Może być dla singla, małżeństwa (np. przy sypialni lub łazience) lub całej rodziny. A że nie trzeba się martwić o dodatkowe szafy w każdym z pokoi, więc oszczędzając na meblach, możemy zainwestować w garderobę. Wszystko pod ręką, ale za drzwiami – tak więc nie musimy się martwić bałaganem, gdy np. przychodzą do nas jacyś goście. Gorąco polecam!