gdzie szukać inspiracji w urządzaniu wnętrz??

Moderator: Paulina

Re: gdzie szukać inspiracji w urządzaniu wnętrz??

Postautor: sliwa007 » 19 paź 2011 05:31

Według mnie magazyny meblowe, polecam przeglądnąć jak największą ilość i zaprojektować wypadkową najciekawszych elmentów.
sliwa007

Postautor: Paulina » 26 paź 2011 21:32

Ja polecam Elle Decoration i oczywiście katalog Ikei. Ogromnym plusem jest to, że prezentowane tam wnętrza wyglądają naturalnie. Niestety większość firm meblarskich, w swoich katalogach pokazuje stylizacje wnętrz do bólu sztuczne i gołym okiem widać, że były aranżowane na potrzeby zdjęć Dla mnie inspirujące są też sklepy Almi decor, często tam zaglądam właśnie by obejrzeć ekspozycje. Inspiracje tak naprawdę można czerpać zewsząd - z sieciowych sklepów, przez pchle targi staroci, po kawiarnie i restauracje. Można też przejrzeć pod tym kątem internet.
Awatar użytkownika
Paulina

Postautor: bettyboop » 25 lis 2011 16:42

Na pewno możesz poszukać czegoś w różnych sklepach internetowych. Ja w taki sposób trafiłam na esmebel.com gdzie znalazłam świetny pomysł na umeblowanie salonu. Wszystko w drewnie, ale w nowoczesnym stylu. Jednak Internet to kopalnia inspiracji ;)
bettyboop

Postautor: pawelstaw » 28 gru 2011 15:56

Ja ostatnio kupiłem bratu książkę z doborem kolorów do wnętrz. I nie ukrywam, obrazki które są w środku są przepiękne i na pewno podsuną wiele fajnych pomysłów. Książkę kupiłem w empi*u ;)
pawelstaw

Postautor: Paulina » 18 sty 2012 02:11

O, co to za książka? Podzielisz się tytułem? Chętnie przejrzałabym. :)
Awatar użytkownika
Paulina

Poprzednia

Wróć do Pokój Dzienny