Jak zaaranżowac biuro

Moderator: Paulina

Jak zaaranżowac biuro

Postautor: dusia » 19 gru 2010 18:25

Witam wszystkich!
W najbliższym czasie otwieram mój pierwszy w życiu prywatny interes, zależy mi aby pomieszczenie, w którym znajdzie się moja firma wyglądało nowocześnie i elegancko a zarazem było funkcjonalne. Mam już pewne wyobrażenia jak będzie wyglądać moje pierwsze biuro, ale wiem, ze musze skorzystać z pomocy architekta. Przeglądałem oferty, w Internecie jest mnóstwo reklam, nie wiem jednak którą firmę wybrać. Chodzi o przedsiębiorstwo typu projektowanie wnętrz gdzie na stronie mam od razu umieszczone galerie w szczególności projekty biur. Osoby, które już korzystały z usług pracowni architektonicznych proszę o podpowiedzi z kim warto współpracować i jak to wygląda cenowo (aby było jak najkorzystniej). Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi.
Dorota
dusia

Wróć do Gabinet