Konsultacja projektu kuchni z zabudową IKEA, Warszawa

Jak znaleźć dobrą firmę projektową? Opinie o pracowniach architektonicznych.

Moderator: Paulina

Konsultacja projektu kuchni z zabudową IKEA, Warszawa

Postautor: hanulinka » 21 paź 2011 12:22

Witam,

Poszukuję firmy architektonicznej/projektowej z Warszawy, która za rozsądne pieniądze pomogłaby mi ze sporządzonym przeze mnie wstępnym projektem zabudowy kuchni z wykorzystaniem mebli IKEA. Projekt jest rozrysowany zarówno w IKEA Kitchen Planner, jak i Google Sketch Up.
Chodzi mi o konsultację wykonalności i ergonomii projektu + dobór wykończeń typu cokoły/listwy (o tym nie mam kompletnie żadnego pojęcia), wparcie przy określeniu rozmieszczenia wyprowadzeń elektrycznych i punktów świetlnych oraz wsparcie w doborze odpowiedniej kolorystyki frontów i blatów (te prawdopodobnie nie z IKEA).

Byłabym bardzo wdzięczna za informacje o firmie, do której można się z takimi wymaganiami zwrócić i która nie będzie chciała wycisnąć ze mnie kwoty wysokości połowy kosztu mebli...

Pozdrawiam,
Hanna
hanulinka

Re: Konsultacja projektu kuchni z zabudową IKEA, Warszawa

Postautor: hanulinka » 26 paź 2011 19:39

W ciągu tych 4 dni, które upłynęły na akceptacji tematu, udało mi się znaleźć architekta, który mnie wesprze.
hanulinka

Wróć do Projektanci i architekci wnętrz