Ta choinka została chyba stworzona przez mistrza świątecznego nastroju . Bardzo fajny wątek, rzeczywiście czasami ciężko od razu stwierdzić, czy coś jest genialnym pomysłem czy tylko koszmarkiem designerskim. Znalazłem ciekawy stolik, który od razu mnie uwiódł, jest ładny, i co równie ważne bardzo dowcipnie pomyślany, może być tylko problem z trwałością tego arcydzieła. Pozdrawiam
Załączniki
stół ze szkła.jpg (16.71 KiB) Przeglądany 112 razy
Stolik w istocie super, może stanowić ozdobę każdej nowoczesnej kuchnio-jadalni. Pozwolę sobie zaprezentować największy stylistyczny koszmar z jakim sie spotkałem. Wprawdzie godna podziwu jest finezja z jaką płytku przechodzą w maske gazową, to sam pomysł - połączenia prysznica z maską gazową przywodzi mi na myśl prysznice w oświęcimiu
Rzeczywiście fajowy ten fotel, nie trzeba wychodzić z domu by przeżyć wysokogórską przygodę , jak dla mnie pomysł do dupy, no może takie designerski na wystawę, ale wstawić sobie coś takiego do domu? Nigdy w życiu. Dołączam się z fotelikiem sprzęgniętym z lampą. Też niezły koszmarek, choć sam pomysł nie jest może taki głupi