Witam ostatnio odwiedziłem stronę www.lazienkowelustra.pl spodobało mi się wiele rodzajów luster, może Wam wpadło w oko jakieś szczególnie? Buduję własnie dom i chciałbym zrobić łazienkę w stylu nowoczesnym. Cena tych luster jest chyba zadowalająca. Proszę podzielcie się zemną opinią na temat tych luster. Z góry dziękuje. Pozdrawiam
Kocham lustra, w sypialni mam na całą ścianę ogromne 2 lustra. W najbliższym czasie będę aranżowała łazienkę, możecie podesłać ciekawe fotografie luster??
Najlepsze to jest takie duże lustro od pasa w górę, aby widzieć się całego. Trochę trudności w utrzymaniu jest po każdy paproch widać, ale za to jaki komfort użytkowania jest. Te małe kosmetyczne nie są dobre przynajmniej mi nie pasują.
Z utrzymaniem czystości nie powinno być problemu,jeżeli odpowiednio o to zadbamy. Inna sprawa,że wybrałbym raczej mniejsze lustro,jestem zdania,że nie ma potrzeby posiadania aż tak dużego lustra w łazience,wystarczy takie od pasa w górę. Duży wybór znajdziesz także w naszym sklepie Studio-Armatury.pl
Lustro jak lustro, każde da radę, ale najważniejsze jest oświetlenie tegoż lustra, Idealnie by było mieć różne możliwości oświetleniowe od sztucznego ostrego światła po naturalne, żeby mów np, nałożyc makijaz i dzienny i wieczorowy, a także wykonywać czynności pielęgnacyjne