Ma ktoś młynek do odpadów??

Moderator: Paulina

Re: Ma ktoś młynek do odpadów??

Postautor: President » 07 sty 2010 12:30

Witam

Kupiliśmy Teka za około 1000 zł z wyłącznikiem pneumatycznym tylko innej firmy i już dwa razy się popsuł ten włącznik.
Widziałem też włącznik z pilota auto-alarmu zamontowany w górnej szafce ( schowany przed dziećmi )...
Na rynku jest kilka firm produkujących takie urządzenia ale z Teką jest chyba najmniej problemów...
Dla mnie młynek to rewelacja o zaletach już mówili, więc nie będę się rozpisywał, wokół kosza nic nie śmierdzi i to dla mnie najważniejsze...
Słyszałem tylko, że nie za bardzo nadaję się do montowania w mieszkaniach ze względu na długości i średnicę rur kanalizacyjnych, potrafią się szybko zapchać...
President

Postautor: gorący drań » 11 sty 2010 18:08

A jak wygląda kwestia podłączenia takiego młynka pneumatycznego do prądu? Sprawy instalacyjne?
gorący drań

Postautor: karolek » 29 kwie 2010 12:20

U moich znajomych to urządzenie się nie sprawdziło. Swego czasu nawet zastanawiałam się czy go czasem nie zainstalować,ale szybko porzuciłam ten zamiar. Dla mnie to za droga zabawa,ale jeśli komuś faktycznie się przydaje to o.k
karolek

Wróć do Kuchnia