Niebanalne dekoracje

Informacje o aktualnych trendach w architekturze wnętrz i nie tylko.

Moderator: Paulina

Niebanalne dekoracje

Postautor: uzzy » 18 sty 2010 11:57

Witam,
wykonuję na zamówienie indywidualnie projektowane do każdego wnętrza naklejki ścienne (motywy roślinne, abstrakcje, tribale, itp.), wydruki wielkoformatowe wysokiej jakości do aplikacji na ścianach, wydruki na płótnie malarskim oraz szkice i ręcznie malowane obrazy. Już dziś możecie Państwo odmienić swoje mieszkanie i biuro stylowymi dodatkami. Zapraszam do zadawania pytań i wysyłania zdjęć wnętrz z przybliżonym opisem czego Państwo oczekują, a szybko wykonam i odeślę wstępny projekt z wyceną. Pytania i zamówienia proszę kierować na maila: rafal@graffika.com.pl
uzzy

Re: Niebanalne dekoracje

Postautor: serwetka » 01 mar 2010 17:36

W temacie niebanalnych dekoracji :) myśleliście kiedyś, żeby wstawić sobie do domu jakąś figurkę ? nie, nie małą śliczną porcelanową figurkę, stojącą za szkłem, zaraz obok pamiątkowej filiżanki, ale na prawdę dużą (ludzkich rozmiarów) figurkę? dla mnie delikatnie rzecz ujmując szok, żeby w mieszkaniu wstawiać sobie pomnik :D
serwetka

Postautor: pyzia86 » 04 mar 2010 16:41

A dlaczego pytasz o rzeźby? w sumie jeśli wnętrze jest duże, to można by pomyśleć o jakiejś figurce...Zależy jeszcze jakiej i z czego wykonanej:)
Mój ulubiony peeling kawitacyjny kraków. Polecam:)
pyzia86

Postautor: serwetka » 08 mar 2010 18:16

Ta w linku... cóż jak dla mnie nieco za duża - może nie czuję klimatu wojowników z brązu ;) Już bardziej podoba mi się (choć też strasznie dziwaczna) głowa ze srebra, którą można zobaczyć obok TV... w tym mieszkaniu też ktoś skorzystał z usług architekta z fantazją ;) Jak Wam się podoba ?
serwetka

Postautor: bettyboop » 07 maja 2010 21:40

no w sumie kto co lubi ;) takie figurki, jeżeli są w dobrym miejscu postawione i nie jest ich za dużo to mogą wyglądać całkiem dobrze, ale wydaje mi się, że w jakimś mniejszym pomieszczeniu będą wyglądać bardzo kiczowato
bettyboop

Wróć do Design, wzornictwo, pomysły