Moderator: Paulina
DJ Kurek pisze:Z własnego doświadczenie i ze śledzenia płytkowych forów wnioskuję, że są to firmy porównywalne. Jakość jest w zasadzie dobra, a każdej firmie przydarzy sie jakaś felerna seria, która powoduje wrzenie na forum. Uniwersalna rada - jeśli dajecie za płytki grubą kasę dobrze jest dokładnie je przejrzeć przy zakupie, bo potem jest płacz i zgrzytanie zębów, tym bardziej jeśli już je położycie i coś nie jest caman.
Bolec pisze:Po położeniu Opoczna okazało się, że te same kolorystycznie płytki mają rózne odcienie. Podobno są produkowane w 3 odcieniach. Nieźle się nadziałem. Teraz będę musiał tłumaczyć gościom, że to zamierzony efekt i że taki już jestem ekscentrycznyKoszmar. Nawet nie mogę zareklamować, bo podobno powinienem sprawdzić oznaczenia na pudełkach. Tylko od czego sa ludzie w magazynie od których to zamawiałem? Nigdy więcej Opoczna
Panel pisze:Bolec pisze:Po położeniu Opoczna okazało się, że te same kolorystycznie płytki mają rózne odcienie. Podobno są produkowane w 3 odcieniach. Nieźle się nadziałem. Teraz będę musiał tłumaczyć gościom, że to zamierzony efekt i że taki już jestem ekscentrycznyKoszmar. Nawet nie mogę zareklamować, bo podobno powinienem sprawdzić oznaczenia na pudełkach. Tylko od czego sa ludzie w magazynie od których to zamawiałem? Nigdy więcej Opoczna
Płytki wszystkich producentów mają różne odcienie, wiec zarzuty proszę kierować nie pod adresem producenta ale sprzedawcy. Proszę wybaczyć, ale taki zarzut pod adresem producenta świadczy o bardzo średnim poziomie inteligencji, no chyba jesteś przedstawicielem konkurencji, to przepraszam, zwracam honor
Wróć do Design, wzornictwo, pomysły
Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości
© 2009 Projektowanie i wystrój wnętrz | projekty wnętrz – ProjektowanieWnetrz.eu