Szukam projektanta wnętrz z Łodzi

Jak znaleźć dobrą firmę projektową? Opinie o pracowniach architektonicznych.

Moderator: Paulina

Szukam projektanta wnętrz z Łodzi

Postautor: ryszard » 06 sie 2009 18:54

Witam!

Szukam odpowiedzialnego architekta do aranżacji wnętrz w Łodzi. Kogo warto wybrać a kogo unikać?
Ktoś w forumowiczów ma już jakieś doświadczenia :)
ryszard

Re: Szukam projektanta wnętrz z Łodzi

Postautor: robas » 07 sie 2009 06:27

Polecam firmę TAMIZO(www.tamizo.pl ). To chyba najbardziej zaawansowana pracownia w łodzi - jak szukasz super projektu - napewno dadzą radę.
robas

Postautor: machta » 08 sie 2009 00:27

Witam

Jestem studentka V roku architektury wnętrz, chętnie zaprojektuje wnętrze. Posiadam doświadczenie w projektowaniu wnętrz zdobyte w firmach architektonicznych.
Zapraszam do współpracy.
Kontakt: archmt@wp.pl
machta

Postautor: robas » 08 sie 2009 07:36

Mała jest szansa, żeby jeden człowiek mógł wykonać dobry porjekt wnętrz.

Sam projekt może i tak - ale rysunki wykonawcze(elektryka,hydraulika ect ) muszą wykonywać wyspecjalizowni architekci. To samo dotyczy mebli na zamówienie - projekt ogólny może wykonać architekt - ale żeby dało się go wykonać musi go dobracować projaktant mebli (ew. technolog).

Często projekty wnętrz ( mebli ) są po prostu niewykonalne, choć np. bardzo ładnie wyglądają na wizualizacjach :). Dlatego polecam pracownie z zapleczem ,,ludzkim".

Pozdr.
robas

Postautor: hoxter » 13 sie 2009 09:00

Witam,
prowadzę pracownię projektową i zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą na stronie http://www.em-design.com.pl
Współpracujemy ze sprawdzoną, doświadczoną i profesjonalną firmą budowlaną, która w razie potrzeby zajmie się wykonaniem projektu.
Zachęcam do współpracy
Pozdrawiam
hoxter

Postautor: gabi » 31 gru 2009 00:49

Witam ,
Jeśli chodzi ci o wnętrze nowoczesne oryginalne i jednocześnie funkcyjne ze spokojnym sumieniem mogę polecić pracownię architekt wnętrz Anety Polak - POLAK STUDIO ( http://www.polakstudio.com/ ) Solidnie i profesjonalnie .
Pani Aneta Polak zaprojektowała już kilka wnętrz dla moich przyjaciół i każdy z nas jest super zadowolony !
gabi

Postautor: rafal999 » 06 sty 2010 21:25

Ja w 100% polecam http://www.nook.com.pl aranżacje, projekty i sama współpraca po prostu bajka :)
Dziewczyny zaprojektowały mi wystrój całego mieszkania, i wzięły na siebie nadzór nad moimi "majstrami" ... co nie było łatwe ,,, efekt po prostu magiczny,
Przekonałem sie po pierwszym spotkaniu, które było oczywiście darmowe, potem przedstawiły mi 3 projekty, zostaliśmy przy jednym, zmodyfikowały go wedle moich zachcianek :) i powstało cudeńko
rafal999

Postautor: patrycjaw » 21 sty 2010 15:06

Zależy jakie wnętrza preferujesz, czy bardziej nowoczesne czy może klasyczne. Ja miałam styczność z dwoma biurami projektowymi w Łodzi:
stolarekszewczyk ( http://www.stolarekszewczyk.pl ) i victor ( http://victor-projekt.pl ). Oba biura bardzo profesjonalnie i solidnie podchodzą do zlecenia. Stolarekszewczyk to grupa dwojga młodych projektantów wnętrz, wykonują projekty wnętrz nowoczesneych i są w tej materii specjalistami w moich oczach. Drugie biuro istnieje dłużej na rynku. Projektują dużo wnętrz stylowych, klasycznych, ale także wnętrza nowoczesne. Obie firmy mają spore portfolio zamieszczone w sieci na swoich stronach, także można przejrzeć i porównać oferty innych biur. Ja osobiście byłam bardzo zadolona ze współpracy. Fajne podejście do klienta i bardzo kontaktowi ludzie. Zarówno VICTOR jak i stolarekszewczyk mają bardzo duże doświadczenie. Projektują domy i mieszkania nie tylko w Łodzi, ale także w Warszawie, zdaża się że za granicą też. Jako ciekawostke napisze, że oba biura projektowały dla sławnych osób (niestety nie wypada mi pisać dla kogo) :) Pozdrawiam
patrycjaw

Postautor: loskinga » 28 sty 2010 01:41

witam
ja i jeszcze kilkoro moich znajomych jestesmy zadowoleni z mlodej projektantki JOANNY WIADERNEJ
ma duze doswiadczenie i jest w tym kierunku wyksztalcona. robi wnetrza nowoczesne nie tylko na terenie lodzi ale tez w warszawie i uwazam ze sporo wie na temat nowoczesnego stylu. przede wszystkim potrafi sluchac i doradzac
http://www.wiadernadesign.pl/
POLECAMY
Ostatnio zmieniony 09 cze 2010 00:10 przez loskinga, łącznie zmieniany 1 raz
loskinga

Postautor: marttina » 09 mar 2010 17:39

polecam proyektownę, profesjonalnie i frontem do klienta
i cena bardzo atrakcyjna,
kontakt do nich na http://www.proyektownia.pl
my jestesmy bardzo zadowoleni
marttina

Postautor: słoneczko » 18 kwie 2010 09:33

Jeśli chodzi o projektantów z Łodzi to niestety nie jestem w stanie zbyt wiele powiedzieć. Ale wiem, że w Warszawie działa bardzo dobra firma n-design, która zajmuje się projektowaniem wnętrz. Mnie osobiście bardzo podobają się projekty, które wykonują oraz to, że koszty zawsze dostosowane są do budżety klienta.
słoneczko

Postautor: marzec » 11 lip 2010 13:47

Polecam naszą pracownie. Działamy w Łodzi od blisko 10 lat. Zapraszam na naszą stronę http://www.marzecstudio.com prezentującą zdjęcia zaprojektowanych przez nas wnętrz. Wśród prezentowanych realizacji znajdują się zarówno domy i rezydencje jak i mieszkania.

Obrazek
Ostatnio zmieniony 23 mar 2012 14:13 przez marzec, łącznie zmieniany 1 raz
marzec

Postautor: noboarchitekci » 17 sie 2010 18:06

Proszę zobaczyć naszą stronę. W razie pytań proszę o kontakt.

http://www.noboarchitekci.pl
kontakt@noboarchitekci.pl
noboarchitekci

Postautor: ARTistic » 22 lis 2010 14:11

JESTESMY ABSOLWENTKAMI AKADEMII SZTUK PIĘKNYCH, A NASZA Firma ARTistic Design jest firmą od niedawna działającą na rynku. Specjalizujemy się nie tylko kreowaniem nowoczesnego designu, ale stawiamy także na funkcjonalność. Tworzymy sztukę w każdym możliwym aspekcie jej wpływu na odbiorcę.
ZAKRES NASZYCH PREFERENCJI PROJEKTOWYCH:

- PROJEKTOWANIE I ARANŻACJA WNĘTRZ
- PROJEKTOWANIE I REALIZACJA MEBLI
- PROJEKTOWANIE STOISK TARGOWYCH
- NADZÓR NAD REALIZACJĄ PROJEKTU
- WIZUALIZACJE 3D

ATRAKCYJNA OFERTA CENOWA!

ZAPRASZAMY DO WSPÓŁPRACY! TEL.510 100 889 oraz dojazd na inwentaryzacje do Państwa a także pełen profesjonalizm, rabaty i nieskończoną liczbę zmian w projekcie!
ARTistic

Postautor: FRS » 13 gru 2010 12:17

Zapraszamy do skorzystania z usług projektowych i doradczych naszej
firmy :)

FRS ARCHITEKCI - projekty wnętrz

frs@frs-architekci.pl
www.frs-architekci.pl
FRS

Postautor: Ed-Studio » 21 gru 2010 22:45

“Interior Design made in Italy”

Od zawsze na całym świecie, zwraca się uwagę na styl i design włoski poczynając od sztuki, mody, architektury, kończąc na wzornictwie. Sięganie po wzornictwo made in Italy jest symbolem prestiżu, wyrafinowanego gustu, luksusu i elegancji.

Zapraszamy na www.ed-studio.eu
Ed-Studio

Postautor: akademia » 08 mar 2011 13:15

witajcie...
jesli ktos moszukuje fajnych mebli i oświetlenia to polecam www.akademiaarchitektury.pl
:D
akademia

Postautor: marysia_ » 16 mar 2011 22:04

polecam Martę Domańską z Łodzi,
ma fajne pomysły i jest godna zaufania.
martadomanska@architekci.pl
marysia_

Postautor: corners » 06 kwie 2011 11:55

Polecam Panią Agatę Balińską - świetnie dostowuje się do potrzeb klienta.
Tutaj można znaleźć jej stronę http://balinska-wnetrza.pl/
corners

Postautor: klient » 12 maja 2011 11:32

Witam,
Szczerze polecam arch. Agnieskzę Warych. Bardzo sympatyczna dziewczyna z Łodzi, która się zna na rzeczy. Ma świetne i orginalne pomysły i potrafi sprostać potrzebom klienta.
Myślałam, że z mojego mieszkanka praktycznie nic nie da się zrobić, ale już na 2-giej wizycie u p. Agnieszki zupełnie zmieniłam zdanie - ciężko było mi się zdecydować na jeden konkretny wariant - pokazała naprawdę super rozwiązania, na które w życiu sama bym nie wpadła.
Dziewczyna tak naprawdę jest architektem z uprawnieniami do projektowania bez ograniczeń - może zaprojektować dosłownie wszystko, a wnętrza są po prostu jej pasją - i to widać !!!. A ceny też ma całkiem przystępne.
Teraz projektuje wnętrza już moim 2-gim znajomym, którzy też bardzo ją sobie chwalą.
Muszę jeszcze zaznaczyć, że nie jest pierwszym architektem wnętrz z jakim miałam do czynienia, ale p. Agnieszkę mogę polecić z czystym sumieniem.
Jej nr tel. 601145749 - może komuś się przyda ;) a stronka internetowa to chyba www.archi-design.pl ( choć z tego co wiem to stronki nie uaktualniała od czasu studiów i zupełnie nie widać tam jej rzeczyswistych umiejętności)
klient

Następna

Wróć do Projektanci i architekci wnętrz