Witam,
Szczerze polecam
arch. Agnieskzę Warych. Bardzo sympatyczna dziewczyna z Łodzi, która się zna na rzeczy. Ma świetne i orginalne pomysły i potrafi sprostać potrzebom klienta.
Myślałam, że z mojego mieszkanka praktycznie nic nie da się zrobić, ale już na 2-giej wizycie u p. Agnieszki zupełnie zmieniłam zdanie - ciężko było mi się zdecydować na jeden konkretny wariant - pokazała naprawdę super rozwiązania, na które w życiu sama bym nie wpadła.
Dziewczyna tak naprawdę jest architektem z uprawnieniami do projektowania bez ograniczeń - może zaprojektować dosłownie wszystko, a wnętrza są po prostu jej pasją - i to widać !!!. A ceny też ma całkiem przystępne.
Teraz projektuje wnętrza już moim 2-gim znajomym, którzy też bardzo ją sobie chwalą.
Muszę jeszcze zaznaczyć, że nie jest pierwszym architektem wnętrz z jakim miałam do czynienia, ale p. Agnieszkę mogę polecić z czystym sumieniem.
Jej nr tel. 601145749 - może komuś się przyda

a stronka internetowa to chyba
www.archi-design.pl ( choć z tego co wiem to stronki nie uaktualniała od czasu studiów i zupełnie nie widać tam jej rzeczyswistych umiejętności)