Projekt w zamian za zdjęcia wnętrz

Jak znaleźć dobrą firmę projektową? Opinie o pracowniach architektonicznych.

Moderator: Paulina

Projekt w zamian za zdjęcia wnętrz

Postautor: mariusz » 01 sty 2012 22:55

Szukam projektanta/projektantki wnętrz z Warszawy lub okolic, który/a wykonałby/ałaby projekt, ew. wizualizację mojego mieszkania (79 m²) w zamian za wykonane przeze mnie zdjęcia wnętrz jego/jej autorstwa. Widziałem wiele stron dobrych projektantów, którzy mieli świetne wizualizacje, natomiast zdjęcia były bardzo źle wykonane, wręcz nieestetyczne i nie pasowały do fajnie zrobionej strony i wizualizacji. Jeśli ktoś byłby zainteresowany takim barterem proszę o kontakt na maila: maryoush[małpa]me.com. Fotografią zajmuję się zawodowo. Wykonywałem zdjęcia wnętrz dla pism wnętrzarskich, deweloperów, znanych firm produkujących sprzęt AGD, domów meblowych oraz pracowni projektowych. Zainteresowanych zapraszam do kontaktu oraz do przesłania swojego portfolio. Oczywiście odwdzięczę się tym samym podając link do moich zdjęć. Oczywiście zdaję sobie sprawę, że muszą być zadowolone obie strony więc wszelki kontakt jest niezobowiązujący.
mariusz

Wróć do Projektanci i architekci wnętrz