Chciałabym zaarażnować gabinet męża w stylu nowoczesnym bo całe mieszkanie jest raczej utrzymane w takim stylu. Czy ktoś ma pomysł na nowoczesne biurowe aranżacje. Mogą być nawet takie być bardzo ekscentryczne. Proszę o zdjecia, ewnetalnie o linki do jakichś ciekawych stron.
Jeśli naprawdę lubisz zaszaleć, to jest duze pole do popisu, pod warunkiem jednak, że zasobność Twojego portfela pozwala popuścić wodze fantazji. Oto kila biurowych inspiracji:
Niezłe te zdjęcia, ale ja chyba sama nie potrafiłabym sobie wymyślić czegoś takiego. Zawsze jak mamy w domu remont, to posiłkujemy się jakimiś projektantami, przynajmniej wiem, że będę zadowolona. Ostatnio korzystałam z usług n-design.pl i byłam bardzo zadowolona. Pięknie mi wszystko zaaranżowali, gabinecik wyszedł znakomity.
Mnie też się bardzo podoba takie rozwiązanie. Lubię nietypowe i nowoczesne wnętrza. Tylko czasem trochę żałuję, że jak chce się mieć piękne wnętrza, utrzymane w nowoczesnym stylu. To niestety trzeba za to dość słono zapłacić. A nie ma innych, tańszych propozycji, jak nowocześnie zaaranżować gabinet??