Nowoczesna aranżacja gabinetu

Moderator: sebastian

Nowoczesna aranżacja gabinetu

Postprzez Fragile » 16 Gru 2009 12:24

Chciałabym zaarażnować gabinet męża w stylu nowoczesnym bo całe mieszkanie jest raczej utrzymane w takim stylu. Czy ktoś ma pomysł na nowoczesne biurowe aranżacje. Mogą być nawet takie być bardzo ekscentryczne. Proszę o zdjecia, ewnetalnie o linki do jakichś ciekawych stron.
Awatar użytkownika
Fragile

Dołączenie: 14 Gru 2009 14:37

Re: Nowoczesna aranżacja gabinetu

Postprzez JestemMurzyn » 17 Gru 2009 10:16

Jeśli naprawdę lubisz zaszaleć, to jest duze pole do popisu, pod warunkiem jednak, że zasobność Twojego portfela pozwala popuścić wodze fantazji. Oto kila biurowych inspiracji:
Załączniki
biurowdomusc9.jpg
biurkakomputerowe1.jpg
biurko5.jpg
Awatar użytkownika
JestemMurzyn

Dołączenie: 26 Lis 2009 10:43

Postprzez domoholik » 24 Lut 2010 15:36

Niezłe te zdjęcia, ale ja chyba sama nie potrafiłabym sobie wymyślić czegoś takiego. Zawsze jak mamy w domu remont, to posiłkujemy się jakimiś projektantami, przynajmniej wiem, że będę zadowolona. Ostatnio korzystałam z usług n-design.pl i byłam bardzo zadowolona. Pięknie mi wszystko zaaranżowali, gabinecik wyszedł znakomity.
domoholik

Dołączenie: 23 Lut 2010 12:17

Postprzez słoneczko » 09 Kwi 2010 11:38

Mnie też się bardzo podoba takie rozwiązanie. Lubię nietypowe i nowoczesne wnętrza. Tylko czasem trochę żałuję, że jak chce się mieć piękne wnętrza, utrzymane w nowoczesnym stylu. To niestety trzeba za to dość słono zapłacić. A nie ma innych, tańszych propozycji, jak nowocześnie zaaranżować gabinet??
słoneczko

Dołączenie: 23 Lut 2010 13:59

Postprzez MebloHurt24 » 09 Lip 2010 08:48

Odwiedz strone meblohurt24.pl moze tutaj ceny ci się spodobaja, jest duzy wybór;)
MebloHurt24

Dołączenie: 12 Maj 2010 13:30

Powróć do Gabinet

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Mapa serwisu | Wyślij ten adres znajomemu | Zgłoś problem Administratorowi | Polityka prywatności | Regulamin

© 2009 Projektowanie i wystrój wnętrz | projekty wnętrz – ProjektowanieWnetrz.eu