projektowanie wnętrz Warszawa

Jak znaleźć dobrą firmę projektową? Opinie o pracowniach architektonicznych.

Moderator: sebastian

projektowanie wnętrz Warszawa

Postprzez phistudio » 14 Lip 2010 16:23

Profesjonalne i kompleksowe projekty wnętrz mieszkalnych i komercyjnych. Zakres pracy dopasowany do potrzeb i oczekiwań klienta. Atrakcyjne warunki współpracy, sprawdzeni wykonawcy.
www.phistudio.pl
Zapraszam!
phistudio

Dołączenie: 14 Lip 2010 16:11

Re: projektowanie wnętrz Warszawa

Postprzez tiri-rim » 12 Sie 2010 14:24

Swoją drogą z Warszawy to znam firmę n-design. Ba stronie mają naprawdę ciekawe projekty i nie drogie. Znajoma korzystała z ich usług.

A poza tym co to znaczy atrakcyjne warunki współpracy?
Znaczy, że osoba wynajmująca taką ekipę może chodzić za tymi specjalistami i poprawiać to, co oni zaproponują?
Różnie to bywa.
tiri-rim

Dołączenie: 12 Sty 2010 12:24

Re: projektowanie wnętrz Warszawa

Postprzez imcoolwithyou » 23 Sie 2010 11:33

Też słyszałam o n-design. Przeglądałam ich projekty na ich stronie i ciekawie to wygląda. Właściwie mogę spokojnie powiedzieć, że ich pomysły idealnie wpisują się w mój gust: proste sprzęty, dużo bieli ocieplonej drewnem i wielkie zdjęcia na ścianach. Proste, nowoczesne wnętrze - takie lubię. A co do biura samego w sobie, to z tego co słyszałam, wykonują usługi kompleksowo, razem z ekipą budowlaną. To znaczy, mają ekipę, która robi te projekty od razu. :)
imcoolwithyou

Dołączenie: 23 Sie 2010 11:16

Powróć do Projektanci i architekci wnętrz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Mapa serwisu | Wyślij ten adres znajomemu | Zgłoś problem Administratorowi | Polityka prywatności | Regulamin

© 2009 Projektowanie i wystrój wnętrz | projekty wnętrz – ProjektowanieWnetrz.eu