Czy powiesilibyście coś takiego na ścianę ??

Informacje o aktualnych trendach w architekturze wnętrz i nie tylko.

Moderator: Paulina

Czy powiesilibyście coś takiego na ścianę ??

Postautor: green.jacek90 » 07 cze 2010 14:31

green.jacek90

Re: Czy powiesilibyście coś takiego na ścianę ??

Postautor: majka_87 » 12 lip 2010 15:19

Podobają mi się :) mocne,wyraziste a przy tym nietypowe. Do nowoczesnego ew. eklektycznego pomieszczenia - jak najbardziej! do tego wyrazisty kolor ścian (wtedy jedna, dwie grafiki) lub biel, beż i szaleństwo obrazków ;) Planujesz nabyc czy sprzedajesz? Ja jestem jak najbardziej na tak :)
majka_87

Postautor: Józefina » 19 sie 2010 21:32

Niemal zamęczyłem się na śmierć zanim znalazłem coś co odpowiadało mojemu gustowi
Józefina

Postautor: bettyboop » 20 sie 2010 13:45

ogólnie to dość oryginalne obrazy i na pewno znajdą swoich zwolenników,ja jednak wolę bardziej klasyczne pomysły, teraz mi się marzy ta fototapeta: http://decorations.pl/Fototapeta_Komar_ ... 8-275.html podoba mi się pomysł, żeby mieć całe miasto w swoim pokoju
bettyboop

Postautor: pegaz design » 27 wrz 2010 21:15

jak dla mnie ciekawe grafiki .
pasuje ale na ściane ale raczej na korytarz, holl- w miejscu gdzie mozna sobie pozwolią na wieksza swobodę niż w innych pomiesczeniach.
poza tym niesety nie do każdego stylu wnetrza pasuja.
pegaz design

Postautor: mala-mi » 28 wrz 2010 11:56

Świetne grafiki, ale jak już ktoś pisał - nie dla każdego;) Mi się podobają, ale raczej nie widziałabym tego w swoim mieszkaniu.
Poza tym trzeba się liczyć z tym, że wstawienie takiego czegoś do pokoju narzuca styl dla całego pomieszczenia;) No i jeśli idzie o dodatki to zalecałabym minimalizm...
mala-mi

Postautor: serwetka » 04 paź 2010 15:21

Myślę, że w domu młodego małżeństwa, albo nawet studenckim - jak najbardziej. Do mojej stylistyki nie pasuje. Nie mówię, że mi się nie podoba, ale zobaczenia w necie, to co innego niż powieszenie na ścianie. Znacznie bardziej widział bym u siebie obrazy, takie jak na przykład w tym salonie Chodzi, też o kolorystykę. Ten tryptyk znacznie bardziej w nią trafia.
serwetka

Postautor: bigtrix » 20 paź 2010 16:34

polecam zajrzeć na http://fototapeta4u.pl. Od kwiatków i chmurek po 100% dekadencji ;) Co kto lubi...
bigtrix

Postautor: Ton » 31 lip 2011 12:03

A ja nie polecam firmy KOMAR, bo mają fototapety na cienkim papierze, źle się je nakleja. Za to polecam firmę Wall-it, mają dobre papiery i oryginalne wzorów.
http://wall-it.eu/?act=examples
Ton

Wróć do Design, wzornictwo, pomysły