Czy macie jakieś ciekawe prezenty związane z wyposażeniem wnętrz? Chciałbym coś kupić moim rodzicom, ludziom dojrzałym, w raczej klasycznie wyposażonym mieszakniu.
Bardzo dużo rzeczy do urządzenia domu znalazłem w myin.pl. Są piękne rzeczy przydatne w kuchni typu dzbanki, cukierniczki, kieliszki. Znalazłem kilka pomysłów na prezenty – dzbanek na syrop, filiżanki do cappuccino (dla mamy) i prześmieszne otwieracze do butelek.
Załączniki
1353572344_small.jpg (5.33 KiB) Przeglądany 204 razy
782240826_small.jpg (4.3 KiB) Przeglądany 204 razy
551023710_small.jpg (5.46 KiB) Przeglądany 204 razy
Ja kupiłam ostatnio znajomym ciekawy komplet łazienkowy, bo zawsze narzekali na ciemne wnętrze, więc wybrałam odważny kolor i fajny wzór, no i są zadowoleni. Kupowałam w sklepie internetowym, więc tanio, szybko i z zadowoleniem. Mogę polecić w tym zakresie sklep, z którego korzystałam - http://e-dywany.pl/offer,cat,4,1,komplety_lazienkowe.html
Wszystko zależy od tego co chciałabyś kupić ja chyba postawiłabym na jakieś dodatki nie wiem świece, świeczniki, może jakieś fajne garnki. Mnie się podoba ta patelnia w kształcie serca;) Może to byłby fajny pomysł na prezent?? a może poszukaj jakiegoś fajnego wazonu??