Jak tworzycie przyjemna atmosferę w sypialni? Używacie kadzidełek, zapachowych świeczek, a może macie na toaletkach czy szafeczkach przy łóżku nietypowe świeczniki? Pochwalcie się swoimi pomysłami
szczerze to nie przepadam za takimi klimatami, a zapach kadzidełek wydaje mi się strasznie duszący, dłużej niż 5 min w tym 'zapachu' nie wytrzymuje, a jak widzę dużo zapalonych świeczek blisko pościeli to od razu widzę nieuchronny pożar...ot taka ze mnie romantyczka
Świeczniki nie są wskazane chociażby ze względów bezpieczeństwa:) Ale klimat i romantyczny nastrój można wprowadzic fajną lampką nocną lub chociażby kolorem ścian. Jak widac na odpowiedni nastrój wpływ ma szereg czynników.
My mamy w domu bardzo dużo świec i świeczników, uwielbiamy nastrój jaki dają. Na romantyczne chwile polecam świeczki o zapachu markowych perfum preqursor - są świetne! Poza tym lubimy jak się pali dużo tea lightów.
nawet nie wiedziałam ze preqursor ma też świece, myślalam ze tylko świeczniki. Ja w domu mam mało świec, wole elegancki styl szkła w domu - czyli świeczniki. Mam chyba 3 czy 4 właśnie z preqursora - bardzo ładne i eleganckie! Poza tym mam pełno z jakiś wyjazdów, znajomi kupują mi jako pamiątkę z wakacji
Ty nie widziałaś że mają świece a mnie zaskoczyłaś, że mają świeczniki. Rzeczywiście na stronie mają o tym jakąś informację, ale nie żadnych zdjęć Chyba musze się do nich odezwać
Tilti ja właśnie też tealighty lubię, dlateo kupuje świeczniki pod nie chociaż w łazience to mam takie najprostsze z ikei na pojedyncze tealighty. Ale w salonie tak jak już wspomniałam eleganckie świeczniki. Marzena odezwij sie do nich koniecznie! mają spory wybór, ja nie mogłam się zdecydować ale za dużo świeczników w domu to już nie ładnie to już nic ładnego, wiec się powstrzymałam.
Nie mam pojęcia dlaczego tak ciężko znaleźć zdjęcia akurat tego asortymentu i nie wiem czy mają zamiar to jakoś uzupełnić. Co jakis czas zaglądam na ich stronę i sprawdzam, ale na razie cisza
no to czekamy na zdjęcia )) ja z pewnością jak tylko wstawią coś łądnego to od razu kupię, ten co Ty masz zapowiada na fajną kolekcję... W zeszłym tygodniu zamówiłam sobie taki śmieszny świecznik: http://www.wnetrza.webzine.pl/swiecznik-stelton/. Zaintrygował mnie jego wygląd
marzena! mam super wiadomość, oni mają swój profil na facebooku! i tam mają zdjęcia różnych świeczników kurcze strasznie ukrywają ten profil, przypadkiem znalazłam i miło się zaksocyzłam ze tu można obejrzeć świeczniki! Ja już mam swój upatrzony http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... 35&theater są super!!! będą mi pasowały do salonu
super!!!! o tym w ogóle nie pomyślałam, żeby tam ich szukać - dzięki! to co nowe zakupy się szykują...? te okrągłe świeczniki sa fajne! chociaż może te kostki? sama nie wiem, ciężko wybrać. No nic przemyślę temat i przedyskutuje z mężem bo i tak już się denerwuje że pełno świec/świeczników u nas w domu
też mam wybrałam te kwadraty! milo sie zaskoczyłam bo mój mąż jak je zobaczył to sam zaczął mnie na nie namawiać! W ogóle w końcu powstawiali zdjęcia świeczników na swoją stronę!!!!! ale te są jednak najładniejsze! http://www.preqursor.eu/piekno-i-elegan ... light.html
jak już tu kilka osób nadmieniło świeczki i świeczniki są trochę niebezpieczne, chwila nieuwagi i pożar gotowy. Może lepiej pomyśleć o lampie z takim designem świecznikowym, coś na pewno się znajdzie:)
Danka masz rację, chociaż to szczególnie przy dzieciach trzeba uważać. I trzeba pamiętać żeby zawsze gasić przed wyjściem z domu :> ja myśląc o niebezpiecznych świecach bardziej myślę o ich substancjach. http://produkty-luksusowe.com.pl/?p=52 tutaj np o tym piszą. Ogólnie nie wyobrażam sobie życia bez świec!
Zgadzam się z Danką! ja juz chyba ze trzy razy zostawiłam w domu zapalone świece, na szczęscie nic się nia stalo, ale kompletnie o nich zapomniałam... wydaje sie to taka błahostka i oczywista sprawa że nalezy przed wyjsciem zgasić, a jednak... jezeli chodzi o zdrowe substancje to nie mam obawy o to, sprawdzam co kupuje. preqursor chyba ma najlepsze swiece pod wzgledem jakości ale pozostałe też mam sprawdzonej jakości, żeby sie nie truc bezsensu.