Wiatrak wentylacyjny poszukiwany

Moderator: Paulina

Wiatrak wentylacyjny poszukiwany

Postautor: Numizmatyk » 04 gru 2009 11:08

Szukam jakichś namiarów na wyciągi wentylacyjnymi (kratka + wiatrak) z wiatrakami. Nie chciałbym żeby cos mi sie popsuło i szukam czegoś najbardziej prymitywnego :D obsługiwanego wyłącznikiem. Wiecie świetna jakość za niska cenę :D
Pomożecie mi coś znaleźć??
Awatar użytkownika
Numizmatyk

Re: Wiatrak wentylacyjny poszukiwany

Postautor: Ciociosan » 07 gru 2009 10:29

Ja bym proponował wentylator z włącznikiem (ew. włącznik czasowy). Włączniki reagujące na wilgotność czasami są zawodne. Ja miałem taki patent i jak okno w łazience było otwarte to czasami przy dużej wilgotności wentylator się uruchamiał i pracował bez sensu. odobno najlepsze wentylatory łazienkowe są firmy Dekor. Dobre łożyska, więc należą do tych bardziej niezawodnych i cichych. Są też całkiem ładne.
Awatar użytkownika
Ciociosan

Postautor: waldemarP » 16 gru 2009 15:47

czym masz sypialnie połączoną z łazienką? Bo wiatrak wentylacyjny w sypialni to dość oryginalny pomysł :)
waldemarP

Postautor: Fagot » 22 gru 2009 15:08

Świetne są wentylatory Venture Industries, pracują zgodnie z podanymi parametrami i jak dotąd (przez 3 lata) nie zepsuły się.
Fagot

Postautor: Kubik-Meble » 23 mar 2010 21:08

Sa dobre ale jednak nie na każdą kieszen. Wiatrak w sypialni to dosyc innowacyjny pomysł,ale zarazem bardzo ciekawy. Ponawiam pytanie: czy masz połaczoną klatkę wentylacyjną z łazienką?
Łóżka
Szafki nocne
Komody
Materace
Zamówienia indywidualne

http://www.kubik-meble.pl
Awatar użytkownika
Kubik-Meble

Wróć do Sypialnia