Wytrzymałość kamiennych zlewozmywaków

Moderator: Paulina

Wytrzymałość kamiennych zlewozmywaków

Postautor: Login » 19 lis 2009 14:54

Planuję coś takiego, lecz obawiam się o ich podatność na pękanie, jeśli coś w nich spadnie, albo podatność na wysokie temprtury bo zdania z tego co wiem są podzilone. Pękają wam czy nie, no piszcie, no...
Login

Re: Wytrzymałość kamiennych zlewozmywaków

Postautor: natali » 23 lis 2009 14:39

Kupiłam sobie Aurę Teka i użytkuję go już półtora roku. Zdarza mi sie czasami, jak to w łazience stuknąc czy puknąc w niego ale nic zupełnie się z nim nie dzieje. Nie wiem pod wpływem czego taki zlewozmywak mógłby pęc

pozdrawiam
Awatar użytkownika
natali

Re: Wytrzymałość kamiennych zlewozmywaków

Postautor: Fiona » 11 gru 2009 11:22

No niestety, ale mój kamienny zlewozmywak jakby pękał. Raczej nic mi do niego nie wpadło, nie przypominam sobie takie indycentu. Zastawiam sie czy taki kamień może pęc np. pod wpływem wrzątku ( bo zdarza mi się odlewać do niego wodę z ziemniaków np.). Ryska jest własciwe niewidoczna, ujawnia się tylko wówczas jeśli zlew jest trochę przybrudzony. I chyba pomalutku się powieksza. Za bardzo nie wiem co z tym zrobić...
Awatar użytkownika
Fiona

Wróć do Kuchnia