Czy instalować kominek na środku salonu>

Moderator: Paulina

Czy instalować kominek na środku salonu>

Postautor: xavier » 31 gru 2009 03:32

Zaplanowałem kominek dwustronny w centrum salonu a spotkałem się z opinią, że to fatalne rozwiązane. To powiedział jeden świetny teoretyk, a ja czekam na opinie praktyków. Dziękuję.
xavier

Re: Czy instalować kominek na środku salonu>

Postautor: Pudzianek » 31 gru 2009 18:25

Witam.
Dla mnie bomba. Daje ogormne możliwości aranżacyjne i pole do popisu dla każdego architekta wnętrz. Rozwiązanie niezwykle rzadko spotykane wiec zadecyduje o wyjątkowości Waszego salonu. Gratuluję :D i pozdrawiam
Pudzianek

Postautor: Ginewra » 03 sty 2010 23:36

Hej
Mam kominek dwustronny, z łączący salon z jadalnią i kuchnią. I muszę przyznać że to wspaniały łącznik!
Ginewra

Postautor: JolantaEl » 06 sty 2010 03:15

Kominek na środku salonu jest super, też taki mamy a w dodatku trójstronnie przeszklony . Ogień widać jak się wchodzi do domu , w salonie , w kuchni i jadalni . Widzą to również wchodzący goście i od razu zwala ich z nóg. Buduj śmiało!
JolantaEl

Postautor: Scyta » 07 sty 2010 11:21

My też będziemy mieć też kominek dwustronny, z jednej strony bedzie w salonie a z drugiej w jadalni i kuchni.
Nie moge sie doczekac , wlasnie zamawiam to cudo.
Scyta

Wróć do Pokój Dzienny