porady do urzadzania wnetrz

Informacje o aktualnych trendach w architekturze wnętrz i nie tylko.

Moderator: Paulina

porady do urzadzania wnetrz

Postautor: Czikita » 28 lip 2011 11:15

http://urzadzammieszkanie.blogspot.com/
Zapraszam na mojego bloga, ciekawe porady, rozwiązania pomogą każdemu urządzić swoje mieszkanie bez zatrudniania fachowca od designu
Czikita

Re: porady do urzadzania wnetrz

Postautor: kamiss » 06 paź 2011 13:48

Beata999 pisze:Na rożnych stronach internetowych znajdziemy mnóstwo pomysłów, jak urządzić wnętrze z charakterem.

Nie mówiąc już o stronach architektów wnętrz. Wiadomo, że każdy prezentuje swoje najlepsze prace, więc nie ma lepszego miejsca na szukanie inspiracji w jaki sposób zaprojektować mieszkanie. Zwykle jak trochę buszuję po internecie w pracy i znajdę coś szczególnie ciekawego, to próbuję to dla zabawy odwzorować w power net (oczywiście efekt nie jest tak dobry jak oryginał), a potem myślę jak bym mogła to udoskonalić zgodnie z moimi potrzebami i wprowadzam modyfikacje do czasu, kiedy ktoś mnie nie przyłapie na marnowaniu czasu. :lol:
kamiss

Re: porady do urzadzania wnetrz

Postautor: słoneczko » 07 paź 2011 09:57

no tak w sieci można znaleźć wiele cennych wskazówek jak urządzić pokój, czy mieszkanie, ja najczęściej oglądam gotowe projekty i aranżacje i tym się posiłkuję, powiem wam, że bardzo podoba mnie się to, jak wnętrza projektuje firma N-design i na ich stronie można znaleźć wiele pięknych projektów.
słoneczko

Wróć do Design, wzornictwo, pomysły