Suszenie prania

Moderator: Paulina

Suszenie prania

Postautor: Gorenje » 01 cze 2011 12:25

Znaleźliście w swoim domu miejsce dla elektrycznej suszarki na bieliznę, czy też rozwieszacie je na sznurkach lub zwyczajnych suszarkach na pranie?
Gorenje

Re: Suszenie prania

Postautor: Studio-Armatury » 19 wrz 2011 09:52

Ja co prawda rozwieszam pranie na tradycyjnych sznurkach w suszarni i póki co nie mam zamiaru tego zmieniać. Ale jeżeli chodzi o suszarkę elektryczną,to najlepiej sprawdzi się w łazience,mój znajomy ma coś takiego i bardzo sobie chwali to rozwiązanie.
Studio-Armatury

Re: Suszenie prania

Postautor: Gorenje » 14 lis 2011 13:51

Owszem, z pewnością automatyczne suszarki pomagają nam zaoszczędzić na czasie i sprawiają że nie potrzebujemy gospodarować dodatkowego miejsca na rozwieszanie prania, nie musimy też nigdzie rozkładać dużych niepraktycznych suszarek które obwieszone praniem, nie stanowią ozdoby naszego mieszkania. Dodatkowo suszarka elektryczna dba o to, by tkaniny zachowały swój idealny wygląd a po wyciągnięciu ubrań z suszarki są one lepiej przygotowane do prasowania i proces ten przebiega szybciej.
Gorenje

Wróć do Łazienka