Mam półroczne dziecko i zastanawiam się co będzie jak zacznie chodzić, jak można zabezpieczyć mieszkanie, w szczególności kuchnię przed wszędobylskim szkrabem?
Jakie drewno sprawdzi się w kuchni, myślę o podłodze i o blatach, chciałem, żeby były utrzymane w tym samym kolorze i żeby nic się z nim nie działo, czy to możliwe?
Mam dosyć duża kuchnię i zastanawiam się nad jakimś oryginalnym oświetleniem. Czy można powiesić w kuchni żyrandol? Czy ktoś spotkał się z takim rozwiązaniem>
Witajcie, stwierdziłem że bardzo pasuje mi do kuchni stlowa lodówka, mam już stalowy okap ale boję się czy można ją będzie utrzymać w czystosci, przeciez przy każdym dotkniecu takiej powierzchni zostają slady paluchów, nie wiem jak sobie z tym poradzić. z drugiej srony biała nie za bardzo mi odpowiada. co robić
Czytaj więcej :Stalowe lodówki | Odsłony : 2113 | Odpowiedzi : 2
Czy ktoś ma blat marmurowy? Zastanawiam się czy nie wymienić mojego zużytego blatu laminowanego, blatem kamiennym, marmurowym właśnie. Czy taki blat dobrze się używa? Proszę o odpowiedzi z własnego doświadczenia. pozdrawiam
Czytaj więcej :Blat kamienny | Odsłony : 2001 | Odpowiedzi : 1
Jak wygląda sprawa trwałości blatów i umywalek wykonanych z corianu? Czym różni się corian od kerrock?
Aranżacje kuchenne z wykorzystaniem tych materiałów są bardzo efektowne - ciekawa jestem czy jest to również praktyczne. W sumie jest to jakiś rodzaj plaskiku - nie chce mi się trochę wierzyć że ,,chemia" czyszcząca tego nie uszkodzi.
Ostatnio zaczynamy doceniać kuchnie jako miejsce spotkań. Dbając o wygodę i możliwość krzątania się między stanowiskami do przygotowania posiłków, coraz częściej porzucamy tradycyjny sposób ustawienia zabudowy kuchennej decydując się na umieszczenie pośrodku pomieszczenia tzw. "wyspy". Jak sądzicie: jest to zasadne rozwiązanie czy lepiej by nam było bez tego tworu?